• Butiken för ett själfullt liv
  • Fraktfritt från €50
  • Unika produkter från 49 länder

SALE | Rea upp till -70% | Köp nu >

Butiken för ett själfullt liv
Fraktfritt från €50
Unika produkter från 49 länder
Spiru

Handla hos Spiru och bli Zen

Spiru är varumärket för ett zen fyllt liv. Genom olika partnerskap med lokala leverantörer från hela världen köper vi in autentiska och världsunika produkter. Vi erbjuder dessa via våra försäljningskanaler online.


Spiranerna

På Spiru säljer vi inte bara Spiran-produkter utan våra speciella Spiru hjältar ser till att varje steg i din beställningsprocess får den uppmärksamhet den förtjänar. Oavsett om det handlar om utmärkta paket, trevlig service eller en välfungerande webbplats, de är inga problem för oss, vi fixar det.

Spir·anerna

 (de; m,f; plural: spiranen)

1. En kollegial och nyfiken person med respekt för människor och miljö.

Download "Spiranen Handboek"
Spiru

Lager Munkar

”Vi lägger till Zen i leveran(Zen)”

I vårt lager arbetar vi hårt, men inget paket lämnar vår tröskel utan tender loving care. Naturligtvis går inget upp mot en mjuk bädd av vårt speciella inpakningsskum för att slå in dina produkter ordentligt. Medveten och miljövänlig, det är det som gör oss till riktiga Lager munkar!

Spiru

Reseguider

”Vi visar dig vägen på din resa.”

Frågor eller råd? Vi står till din tjänst med produktinformation och ett virtuellt leende. Du kan också vända dig till oss för reklamationer eller feedback. Din erfarenhet kommer i första hand. Oavsett vad, vi lyssnar med enthusiasm, det är vad vi reseguider är här för!

Spiru

Feng Shu-IT

”Vi har inrett webshoppen på ett avslappnat sätt.

Om du frågar oss så ska det vara avkopplande att handla på nätet. Vi ser till att du lätt kan hitta det du söker. Med våra tekniska verktyg kan du enkelt välja dina favoritprodukter. Om det klickar är vi nöjda. Harmoni och klarhet, det är vad dessa Feng Shu-IT:are älskar!

Spiru
Spiru
28231 planterade träd
592851 KG Co2-kompensation

Vårt uppdrag

Spiru strävar efter att bli världens största och mest mångsidiga Zen-varumärke med tanke på miljön. Detta innebär ett nära samarbete med internationella leverantörer för att leverera ett unikt och prisvärt sortiment. Spiru arbetar också kontinuerligt med att skapa en välorganiserad butik där produkterna är försedda med tydlig information och där leveransprocessen gradvis blir mer hållbar. Vi återvinner lådor, använder biologiskt nedbrytbart fyllnadsmaterial och planterar träd tillsammans med våra resenärer.

Spiru’s motto är "För ett Zenfyllt liv". Vi ser våra kunder som Zen-äventyrare som använder våra produkter i sin personliga utveckling eller i sitt arbete. Det är viktigt för oss att våra kunder kan beställa på ett avslappnat sätt och att de känner sig delaktiga i Spiru. Därför uppmuntras kunderna alltid att ställa frågor och ge feedback. Vi försöker också att ge dem ett leende på läpparna med varje beställning genom glada bilder och e-postmeddelanden.

Spiru

Produkternas ursprung och härkomst

Våra produkter kommer härifån

Spiru Spiru
Spiru

Våra produkter är noggrant inköpta med stor omsorg och medvetenhet från välrenommerade, zen-liknande leverantörer från hela världen. Dessutom tycker vi att det är mycket viktigt att våra produkter tillverkas under goda förhållanden. Vi stöder till exempel projekt som ger kvinnor i utvecklingsländer rättvisa möjligheter att bekämpa diskriminering, och vi förespråkar säkra och goda arbetsförhållanden.

Spiru