• Butiken för ett själfullt liv
 • Fraktfritt från €50
 • Unika produkter från 49 länder

SALE | Rea upp till -70% | Köp nu >

Butiken för ett själfullt liv
Fraktfritt från €50
Unika produkter från 49 länder

Returvillkor

Returvillkor

 • Prövotiden på 30 dagar efter mottagandet av artikeln/artiklarna har ännu inte löpt ut.
 • Artikeln/artiklarna är oanvända (det är naturligtvis möjligt att prova dem).
 • Artikeln/artiklarna är oskadad(e).
 • Artikeln/artiklarna har etiketter och/eller klistermärken.
 • Artikeln/artiklarna är förpackade i originalförpackning med medföljande garantibevis och bruksanvisningar om möjligt.
 • Artikeln/artiklarna har eventuella presentartiklar som du fick med beställningen.

Du har 30 dagars betänketid för att returnera artikeln/artiklarna, från och med den dag du tar emot dem. När du har gjort din returanmälan har du 14 dagar på dig att returnera produkten, från den dag som returen anmäldes.

Du kan använda returformuläret för att anmäla din retur.

Du hitar den här:

Produkten som du returnerar får endast vara oanvänd och om möjligt returneras i originalförpackningen. Du måste betala retur kostnaderna för att returnera beställningen. Vi återbetalar beloppet inom 14 dagar om din retur uppfyller retur villkoren.

För återbetalningen använder vi samma betalningsmetod och samma kontonummer som användes för beställningen.

Finns det några kostnader förknippade med returen? 

Inom 30-dagars provperioden är det gratis att returnera en vara. Vi återbetalar hela inköpspriset. Observera att du måste betala för returfrakten. Du är dock ansvarig för produkter som är skadade eller innehåller spår av användning som går utöver vad som är nödvändigt för att fastställa produktens funktion, egenskaper eller art. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig för detta.

Hur ska jag returnera produkten?

Du bör returnera din beställning med alla levererade tillbehör och – om det är möjligt – i originalskick och originalförpackning. Vi rekommenderar därför att du alltid öppnar fraktlådan och originalförpackningen noggrant så att du kan använda dem för att returnera beställningen.

OBS: Har produkten använts lite för mycket? Saknas det till exempel förpackningar eller är produkterna smutsiga? I detta fall förbehåller vi oss rätten att inte kreditera hela beloppet.

När kan jag returnera produkten? 

Du har rätt att returnera produkten inom 30 dagar utan anledning. Ångerfristen löper ut 30 dagar efter den dag då du eller en tredje part som du utsett, annan än transportören, fysiskt tar produkten/produkterna i besittning.

Hur och när får jag tillbaka mina pengar?

När du har skickat in din begäran om retur kommer vi att återbetala beloppet så snart som möjligt på samma sätt och till samma kontonummer som du använde för att betala beställningen.

Återbetalningen sker inom 14 dagar.

OBS: Har produkten använts lite för mycket? Saknas det till exempel förpackningar eller är produkterna smutsiga? I detta fall förbehåller vi oss rätten att inte kreditera hela beloppet.

Varför måste jag själv betala retur kostnaderna och är det inte gratis?

Våra produkter tillverkas med stor omsorg och de reser långa sträckor. Vi har valt att erbjuda produkterna till lägsta möjliga pris istället för att inkludera returkostnader i priset (det finns ingen gratis retur). Vi vill också minimera vår miljöpåverkan, så vi vill inte göra det för enkelt att lämna tillbaka varor. Så köp bara produkter som får dig att må riktigt bra! 🙂 Vi förstår naturligtvis om du inte är nöjd.

Finns det några undantag?

Observera! Följande artiklar kan inte returneras om förpackningen inte längre är förseglad, av hygieniska skäl (detta är också lagstadgat):

 • Yoni-ägg
 • Yoni-pinnar
 • Yoni stavar
 • och alla andra Yoni-produkter

Ovan nämnda artiklar kan endast returneras om artikeln visar sig vara defekt. Defekter måste anmälas till Spiru inom 30 dagar efter mottagandet.